Diades y Festes Especials al Pirineu Català

PIRINEU emoció: Esdeveniments i Festes Especials d’Interès turístic al Pirineu català.

Amb PIRINEU emoció viuràs les Festes d’Interès turístic dels Pirineus i els aconteixements “que no t’hauries de perdre”: Les Festes de les Falles de la Vall de Boí, La Diada dels Raiers, La pluja d’estels als Pirineus, etc.

ic-pirineo-acontecimientos2

  • Festes Especials i/o Tradicionals d’interès turístic: Gràcies a la nostra privilegiada localització i coneixement del Pirineu Català posem a la seva disposició les millors ofertes en allotjaments i paquets turístics especials perquè gaudeixi de les festes tradicionals del Pirineu Català amb la major comoditat.
  • Events o Aconteixements especials: Moments únics , esdeveniments molt assenyalats, experiències úniques e irrepetibles , i que vostè no s’hauria de perdre.

Si vosté vol viure elsmoments més especials i únics del Pirineu Català,  PIRINEU emoció, li aconseguirem les millors condicions i amb la millor Qüalitat.

ESCAPADES VALL DE BOÍ – TREK FESTIVAL

Del 10 al 12 de juny us esperem a la Vall de Boí per gaudir plegats de la primera edició del TREK FESTIVAL, una oportunitat per descobrir els fascinants paisatges de la Vall de Boí a peu. Aquest any la Núria Picas serà l’encarregada d’apadrinar l’esdeveniment.


Trek Festival Vall de Boi Treking Pirineus

Reservi Ara amb PIRINEU emoció per Gaudir el TREK FESTIVAL al seu aire, amb la Familia, en Parella o al seu ritme …

PROPERES FESTES I ESDEVENIMENTS AMB GARANTIA D’EMOCIÓ