Pirineu Emoció

PIRINEU emoció – Experts en Turisme Local (Emissor)

Si està pensat en organitzar una escapada i no sap per on començar, PIRINEU emoció t’ho posa fàcil oferint-te un servei basat en el coneixement dels recursos locals per orientar, assessorar i per dissenyar els millors itineraris i pressupostos possibles per a cada un de vosaltres.

 • Sortides individuals o per grups, assessorament i disseny de programes a mida: itineraris ajustats al tipus de client, combinant activitats esportives, culturals , gastronòmiques i d’oci. Programa ajustat al perfil del client compatible en temps i espai
 • Tot tipus d’allotjaments : Hotels, Cases de Pagès, Rural, Albergs i Càmpings.
 • Tot tipus de transports: Avió, Ferrocarril, Vaixell, Autocars de luxe, Vehicles tot terreny, Taxis, Lloguer de vehicles.
 • Activitats culturals i d’oci: Excursions, visites a Museus i Monuments d’interès, Entrades a espectacles ( musical, teatres… )
 • Activitats d’Aventura : Ràfting, canoes, barranquisme, senderisme, marxa nórdica
 • Activitats de neu : esquí, surf de neu, motos de neu, múixing
 • Activitats nàutiques: donuts, esquí nàutic

El millor servei

pirineu-emocio-ic-calidad

Contractem els serveis directament, assegurant sempre una bona comunicació amb els nostres proveïdors i la millor relació qualitat – preu .

pirineu-emocio-ic-hosteleria

Els hotels saben de primera mà les nostres necessitats, els restaurants s’adeqüen els seus menús a les nostres exigències i evitem etapes maratonianes, així com visites contrarellotge.

Especialistes en excursions per grups

Com Agència de Turisme Emissor, i especialitzats en sortides en grup, escollim amb cura els llocs a visitar. Sempre van acompanyats per un guia que surt des de l’origen i que vetlla, en tot moment, per la seguretat i la bona marxa de l’escapada.

Els nostres guies són professionals del turisme amb molts anys d’experiència i grans coneixedors dels Pirineus. Som experts en el Pirineu català i dissenyem i organitzem a mida: escapades d’empresa, sortides de motivació, d’incentius….

Especialistes en viatges pel món

prineu-emocio-logo-premio-turismo-responsableCom Agència de Turisme Emissor, i especialitzats en viatges en grup, també organitzem viatges arreu del món i escollim amb cura els llocs a visitar.

PIRINEU emoció va ser guardonat en Els Premis de Turisme Responsable Catalunya 2013 amb la Menció Especial a Millor proveïdor de excursions responsables que s’atorga a un proveïdor d’excursions que educa i inspira als viatgers a través de l’enfocament responsable dels seus productes; inclou el coneixement dels problemes dels llocs visitats, i transmet com ser un viatger responsable.

Agraïm especialment la confiança que els nostres principals clients han dipositat en nosaltres des de fa anys: Transportistes, centres socials, associacions, firmes empresarials, escoles i instituts de batxillerat i clubs esportius.

El viatge on el client es pot relaxar

En la majoria dels casos incloem tots els serveis turístics per configurar un viatge en el qual els nostres clients es puguin relaxar o simplement deixar-se portar , amb la total garantia que rebran el que més es mereixen: El Millor Servei.

 • Corresponsals experimentats
 • Guies locals de parla hispana
 • Hotels confortables
 • Pensió completa en hotels i restaurants seleccionats , amb menús escollits
 • Transports terrestres privats
 • Assistència als aeroports
 • Totes les entrades i visites previstes en els itineraris
viajes-internacionales-pirineu-emocio1