Política de privacitat

El client autoritza expressament a PIRINEUEMOCIÓ AGÈNCIA DE VIATGES SA, que disposa de la següent web www.pirineuemocio.com, perquè les dades d’aquest registre i quants s’obtinguin per al desenvolupament de les relacions contractuals entre ambdues parts puguin ser utilitzades exclusivament per l’empresa PIRINEUEMOCIÓ AGÈNCIA DE VIATGES SA per efectuar estudis de mercat i oferir al client productes i serveis que puguin resultar del seu interès.

– En la seva qualitat de propietari, el responsable de les teves dades és PIRINEUEMOCIÓ AGÈNCIA DE VIATGES SA. amb CIF A 25545898 i domicili social a l’av. Sant miquel del Pui, 43  25500 La Pobla de Segur.

– PIRINEUEMOCIÓ AGÈNCIA DE VIATGES SA. garanteix la confidencialitat de totes les dades facilitades pels seus clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s’efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua o manipulació de les dades.

– D’acord amb la legislació vigent, tots els clients de PIRINEUEMOCIÓ AGÈNCIA DE VIATGES SA tenen el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. A més, en qualsevol moment, el client pot manifestar el seu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per exercitar aquests drets, els clients poden dirigir-se per correu postal a l’adreça: Av. Sant miquel del Pui, 43 25500 La Pobla de Segur, Att. Departament d’Atenció al Client o trucar per telèfon 973.681.518 o enviar un correu electrònic a l’adreça info@pirineuemocio.com.

-Perquè utilitzarem les teves dades?

  • La finalitat del tractament és la gestió de col·laboradors i simpatitzants de l’agència per tal de continuar en contacte i enviar comunicacions o activitats del seu interès.
  • La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot ser revocat en tot moment. Les dades es conservaran tot el temps en que duri aquest consentiment.
  • Les categories de dades de les que es disposa de la persona interessada són: Nom, cognoms, email, telèfon, adreça postal, número de compte.
  • Les dades només seran accessibles/destinades a les persones i/o departaments de Pirineu Emoció que ho requereixin per dur a terme les funcions pròpies del seu lloc de treball.
  • Les categories de persones interessades són qualsevol persona que tingui vincle amb l’empresa Pirineu Emoció i que a través del seu consentiment desitgi seguir rebent comunicacions sobre l’activitat de l’Entitat.
  • Tota persona té dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les seves dades, la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, i a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les seves dades.
  • La persona interessada pot presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, Agencia Española de Protección de Datos.

Quines dades personals recollim i per què

Aquestes dades han estat facilitades per vostè en contactes previs per al manteniment de les relacions entre PIRINEU EMOCIO i l’empresa o entitat per la qual vostè treballa o col·labora. Concretament,PIRINEU EMOCIO pot disposar de les següents dades facilitades per vostè:

Dades identificatives: nom, cognoms, document d’identitat, sexe, data de naixement, nacionalitat i país;

Dades de contacte: direcció de correu electrònic, direcció postal, telèfon i població;

Dades de transaccions econòmiques: aquelles dades relatives a transaccions econòmiques per al pagament dels productes o serveis facilitats a l’interessat si s’escau.

 

Formularis de contacte

La visita a aquest lloc web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. Només en el cas que vulgui contactar amb nosaltres ho pot fer a través del telèfon, el correu electrònic o el formulari de contacte. Aquestes dades, no seràn compartides ni utilitzades pels fins concrets, que el client hagi sol·licitat.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Les seves dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació ambPIRINEU EMOCIO i, després de la finalització d’aquesta relació per qualsevol causa, durant els terminis de prescripció legals que siguin d’aplicació. Un cop finalitzada l’esmentada relació amb les dades es tractaran als sols efectes d’acreditar el compliment de les obligacions legals, o en el cas que s’hagi deixat explicit, per enviar d’altres informacions del seu interès.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu deixat les vostres dades en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades seran d’ús de l’empresaPIRINEU EMOCIO per contactar amb vosaltres, ene cas que vosaltres en el cas que hi hagueu contactat prèviament a través d’un formulari, de forma directe o per explicar-vos novetats sobre els nostres serveis.

Cessions a tercers

PIRINEU EMOCIO pot cedir les seves dades personals a terceres empreses sempre que aquesta cessió sigui necessària per a complir amb les nostres obligacions legals, com és el cas de la nostra gestoria jurídica. En qualsevol cas, abans de procedir a aquesta cessió, se li informarà sobre la identitat del destinatari de les seves dades d’acord a que vostè pugui oposar-s’hi.

Informació de contacte

Sempre que ho volgueu, i també per qüestions relacionades amb la privadesa i la protecció de dades, us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 625131260 o enviant un correu a: info@pallarscomunicacio.com

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Això podria incloure mesures tècniques com ara l’encriptació; mesures de seguretat com ara l’autenticació de dos factors; i mesures com ara l’entrenament del personal en protecció de dades. Si heu realitzat una avaluació de l’impacte de la privadesa, també podeu mencionar-la aquí.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

En el cas que veiem que hi ha un forats en la seguretat de les dades, ja siguin potencials o reals, eliminarem aquesta amenaça amb total rapidesa.

Reclamacions

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o els seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, a través de las seva seu electrònica, o la seva direcció postal: C/ Rosselló, 214,  C.P. 08008, Barcelona (Espanya).