Vall d’Aran

Escapades a la Vall d’Aran

Turismo Valle de AranPIRINEU emoció li dona l’oportunitat de viure el turisme a Vall dAran, una vall atlàntica als Pirineus. L’orografia, amb valls penjats i abundants cims per sobre dels 2000 metres i neus eternes fan de la Vall dAran un lloc excepcional que ens mostra una gastronomia pròpia, amb la seva riquesa cultural i la seva singularitat per donar-nos una oferta turística d’alta qualitat.

 

Emocions de Turisme Sostenible a la Vall d’Aran

La comarca de la Vall dAran té una superficie de 620 Km2, una població de gairebé 8.000 habitants i un total de 9 municipis amb diversos nuclis agregats. Envoltada de muntanyes de més de 3.000 metres daltitud, es comunica amb el Pallars pel port de la Bonaigua i amb la Ribagorça pel túnel de Vielha. Els seus habitants parlen laranès, una variant de dialecte gascó, de la família de la llengua doc.

La Vall dAran està situada en un entorn natural on tot lany pot gaudir totes les formes dentreteniment ofert per les muntanyes de la vall. Sota les principals normes europees de turisme sostenible, la Vall dAran posa a la nostra disposició una societat moderna i cosmopolita, que ha sabut conservar el seu passat, la seva cultura mil • lenària i el seu patrimoni natural, que fan de la Vall dAran una destinació turística de primer ordre.

Amb l’experiencia “emocions a la Vall dAran”, podrás viure la riquesa natural, gastronòmica i cultural de la Vall d’Aran acompanyat d’un quardern de viatge dissenyat per a descobrir i gaudir d’aquesta magnífica Vall del Pirineu.

La Vall dAran és una destinació ideal per a la pràctica del senderisme. Situat entre les dues rutes de senderisme de llarga distància transpirinenques, GR10 i GR11 , la xarxa de senderisme de la vall supera els 300 km. I ofereix rutes de diferent dificultat i per a tot tipus de visitants.

Aquestes son les escapades que us proposem per viure una experiencia única a la Vall d’Aran: