viatges pirineu emocio

Trucs Pirineu Emoció: Com mantenir la teva roba planxada durant el teu viatge?

Avui us volem explicar el nostre secret més ben guardat! Com ho fem per tenir la roba impecable quan anem de viatge? Dedicarem l’entrada del blog d’aquest mes a explicar-vos-ho! Però no ho digueu a ningú.. que quedi entre nosatres! ;P

Aquí us destaparem diferents opcions que no fallen mai. Per començar, el secador del cabell, la nostra eina de bellesa pot ser la solució per treure les arrugues de la roba. Humiteja les àrees més arrugades de la peça, penja-la a un penjador i seca la peça amb l’aire més baix del secador del cabell a una distància prudencial.

Una altre eina de bellesa és la planxa de cabell, també ens servirà per treure les petites arrugues de la roba! És una de les formes més ràpides de deixar llisos els punys i colls de les bruses i camises. Això sí, primer has de assegurar-te que la planxa de pèl no té restes de productes per al cabell, ha d’estar perfectament neta. Has d’utilitzar la planxa (no gaire calenta) sobre l’arruga de la mateixa forma en que te la passes pel teu cabell.

viatges pirineu emocio

Un altre truc que és ideal per eliminar les arrugues de les peces fines com camises o samarretes quan no tens temps de planxar. Consisteix a col·locar la peça ben estirada sobre una superfície plana (una taula o llit, per exemple) i cobrir-la amb una tovallola humitejada i doblegada per la meitat. Intenta que sigui una tovallola gran perquè en doblegar-i col·locar-la sobre la peça arrugada, generi més pes. Podeu fer servir, per exemple, la tovallola amb la qual t’acabes d’assecar en sortir de la dutxa. Deixa-sobre la peça uns quinze minuts i després dedica uns segons a pressionar la tovallola amb les mans perquè les arrugues es vagin atenuant. Després, penja-la a un penjador fins que te la vulguis posar.

Una altre solució, que és ideal per a fer-la mentre et dutxes,és una tàctica que només demana de quinze minuts perquè la roba quedi sense arrugues. Consisteix en penjar la roba al bany i mentre et dutxes amb aigua calenta, el vapor suavitzarà les arrugues. Fes-ho només amb les bruses de seda o teles fines, aquest truc no funciona amb peces de teles gruixudes.

Un altre idea.. que qui l’hagués imaginat? Es pot treure les arrugues de la roba posant les peces sota el matalàs! Voleu saber com funciona? Embolica les peces de forma individual, enrotllant-les, i col·loca-les sota el matalàs durant almenys una hora, al treure-les veuràs que les arrugues que queden són mínimes. Les pots acabar de treure amb la planxa de cabell.

I més opcions! La polvorització amb aigua o colònia.. tot i que amb colònia potser després la oro que faràs serà massa forta! De la mateixa manera que de vegades fem servir aigua de planxa per eliminar les arrugues de la roba que se’ns resisteix a la taula de planxar podem usar-la per a casos d’emergència. Penja la peça que no has tingut temps de planxar en un penjador i amb un envàs amb polvoritzador ruixa-la amb aigua fins humitejar-la lleugerament. Després entén-la a l’aire lliure i a l’ombra. Quan s’assequi comprovaràs que les arrugues han desaparegut bastant. És un truc que resulta molt efectiu, sobretot, en els mesos de calor.

I si estàs en un apartament, pots fer-ho mentre cuines! Amb la mateixa olla que fas servir per bullir la pasta et pot servir per treure les arrugues de la roba. Posa aigua a bullir, una vegada que faci l’ebullició tira l’aigua i passa la base calenta de l’olla sobre les arrugues de la peça. Serà com si estiguessis planxant!

Ara sí que no tens excuses per anar vestit/vestida amb la roba arrugada!

 

, , ,