salon du randonneur 2016 Lyon France

Pirineu Emoció presenta Rando-Train al Salon du Randonneur de Lyon

De la France aux Pyrénées catalan

salon du randonneur 2016 Lyon France

Pirineu Emoció es presenta al Salon du Randonneur de Lyon del 18-20 de març, principal saló francès dedicat en exclusiva al senderisme de muntanya.


Per aquest motiu tornem a innovar amb el llançament d’un producte orientat al públic francès, que combina el senderisme de muntanya i el tren: “LE RANDO-TRAIN PYRÉNÉES CATALANS” en TGV i trens de rodalies.


Rando-Train comença el viatge prenent el TGV des de París o Lyon cap a Barcelona; després, continuarem amb tren local fins als peus del Pirineu Català per començar el nostre viatge de senderisme amb tots els serveis inclosos.


Amb 3 packs de senderisme a escollir: “El cinquè llac”, “Serra d’Monestirs” i “Vall de Núria”, Rando-Tren és apte per a tots els nivells: senderistes experimentats, aficionats al senderisme i esportistes que podran gaudir dels més bells paisatges i llocs d’interès cultural del Pirineu català, després d’haver tingut l’oportunitat de visitar el gòtic i el modernisme de Barcelona.

Tots els packs de senderisme inclouen una descripció precisa de l’itinerari i un mapa a escala 1: 25.000, per caminar sense guia, i sense equipatge.


Pirineu Emoció s’encarrega de transportar el seu equipatge d’un allotjament rural a un altre. Vostè realitzarà les seves rutes sense equipatge, d’un allotjament rural a un altre, o si ho desitja, mantenir-se en el mateix allotjament i tornar cada nit després d’una ruta circular diferent cada dia.


Benvingut al Rando-Tren i descobreixi 3 noves maneres de fer senderisme!

Pirineu emoció innove avec la sortie d’un produit de randonnée alliant le train et la marche à pied : « LE RANDO-TRAIN PYRÉNÉES CATALANS» en TGV et trains locaux.

On prend le train dès Paris ou Lyon vers Barcelone; après, on va jusqu’aux pieds du sud des Pyrénées et on commence à faire la randonnée avec tous les services inclus !

Grand explorateur ou simple randonneur, sportif alerte ou visiteur curieux, on marche vers les plus beaux panoramas, les sites culturels de la Catalogne pour s’intégrer totalement dans le monde rural des Pyrénées, après avoir eu la possibilité de visiter le modernisme et le gotique de Barcelone.

Trois itinéraires de randonnée accompagnés d’un descriptif précis, d’une carte au 1:25000 permettant marcher sans guide mais avec transport de bagage et grand confort, d’un hébergement rural à l’autre ou bien demeurer dans le même hébergement tout le temps et y retourner chaque soir après une randonnée circulaire. Faites votre choix !!

 

Vit Le Randonnée Avec Rando-Train!

PIRINEU emoció

, , ,