vall d'aran

Recomanació: emociona’t a la Vall d’Aran

Aquest mes, l’entrada al blog, la volem dedicar a recomanar-vos el paquet d’emocions a la Vall d’Aran, ja que amb l’arribada de la tardor els paisatges de la Vall d’Aran són inoblidables. Es tracta d’un paquet turístic que inclou allotjament, visites i els millors serveis amb un quadern de viatge elaborat especialment per descobrir i gaudir d’aquesta magnífica vall del Pirineu.

vall d'aran

Aquesta escapada t’endisarà en pobles com Vilamòs, una vila aranesa molt antiga que ha conservat elements arquitectònic de la Vall. A l’hora, ens portarà a visitar l’Ecomusèu çò de Joanchiquet, una casa tradicional aranesa restaurada i que conserva el mobiliari i aquella atmosfera de finals del segle XX. A l’hora, inclou la visita a l’Aran Park, l’entrada en un entorn de natura incomparable on es poden observar animals en semillibertat, com per exemple, ossos, llops o voltors.

Tots els dinars del cap de setmana són en restaurant locals per gaudir d’allò més de la gastronomia aranesa. A més, amb aquest paquet, descobrem a fons la ciutat de Vielha, a través d’una passejada pel casc antic i pels racons més emblemàtics de la població.

vall d'aran pirineu

Es tracta d’una sortida completa que pots fer per tan sols 240 euros. Escapa’t al Pirineu i viu una estada rural que no et deixarà indiferent, vine a emocionar-te i a gaudir de noves experiències!!

, , , , , ,