Captura de pantalla 2018-03-21 a las 10.47.21

La costa oest dels Estats Units no us deixarà indiferent!

Estats Units ofereix ciutats impressionants i grans Parcs Naturals. De la Costa Est a Califòrnia passant per Las Vegas hi ha infinitat de punts d’interès per on endinsar-se en la forma de viure i sentir americana. Avui us volem explicar 5 raons per les quals no us podeu deixar perdre aquesta oportunitat única de viatge! Però n’hi ha moltes més!!!

1.Conèixer Sant Francisco

Visitar Sant Francisco és “missió” obligada per als que els agrada viatjar. És una ciutat increïble, marcada per la febre de l’or de 1848 i l’Estiu de l’Amor de 1967. Però són els seus carrers, els que van fer famosa a la ciutat dels 50 turons, amb les seves pujades i baixades, i els seus històrics tramvies. Veure el Centre Cívic on hi destaquen l’Ajuntament considerat un dels edificis públics més bonics del país, la Biblioteca, construïda el 1916, o els imponents edificis d’oficines federals i estatals, és bàsic. També s’ha de veure la Catedral de St. Mary, on s’hi percep la fusió de fe tradicional catòlica i la tecnologia moderna, que des del 1971 s’ha convertit en un referent singular en el paisatge urbà de San Francisco. De visita obligada en aquesta ciutat també és l’elegant districte de Nob Hill amb les seves cases victorianes, el barri hippy de Heights Ashbury i el parc de Golden Gate, on hi trobarem llacs i sequoies, un dels Parcs més grans del món dins d’una ciutat. El Sausalito, és una petita població que es troba situada just davant de la península de Sant Fransisco, a l’altre costat de la badia i que es caracteritza pel seu port pesquer i per les seves típiques cases flotants. Aquesta localitat és l’escollida com a lloc de residència per famosos i gent de classe social alta que prefereix mantenir-se allunyada de les grans aglomeracions de la ciutat.

2. Visitar Alcatraz
Si alguna cosa no t’has de perdre a San Francisco, és la visita a la presó d’Alcatraz. Aquesta presó-museu, coneguda com “La Roca”, va ser utilitzada antogament com a fortificació militar, i posteriorment com a presó federal, essent dissenyada per retenir els presos que constantment creaven problemes en d’altres presons federals. Durant la visita coneixerem històries sobre els presos més cèlebres com Al Capone i Dillinger, visitarem les cel·les i els patis i ens explicaran els diferents intents de fuga que fins i tot han donat peu a pel·lícules famoses. 

3. Per veure els arbres i les parets de granit més grans que hagis vist mai

Una de les coses més impactants de la Costa Oest, són els seus parcs nacionals, amb arbres gegants i les parets granítiques més espectaculars del món, com el Capità, on s’hi poden per observar als escaladors que volen superar els seus 900 metres de paret vertical. A més de recórrer un bosc entre arbres gegants que poden arribar a viure 3.000 anys d’edat i mesurar 115 metres d’altura.

4. Per provar les millor hamburgueses mentre observes les maraveloses costes de l’oceà Pacífic

Provar les típiques hamburgueses al restaurant de Clint Eastwood, sentit-te a l’hora com John Travolta en un “dinner” amb decoració típica dels anys 70, tirant una moneda en una gramola, com passa a les pel·lícules. I on després, podràs recorrer  l’espectacular carretera coneguda com a Big Sur, un trajecte que ha mantingut una reputació mundial per la seva bellesa espectacular, i on es poden veure grans colònies d’elefants marins.

5. Per contemplar la immensitat del Grand Canyon

Res et pot preparar prou per la grandesa del que suposa el Grand Canón, observant com la seva magnitud i la seva bellesa, i sentint la immensitat sota els teus peus. Veure un dels paisatges geològics més impressionants del món és una visita d’estada obligada. 

Es tracta d’un “senyor” viatge que no pararà de sorprendre’t i on podràs observar la varietat de coses diferents que no es poden veure a cap altre lloc!!