Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

RGB básico

Tots els amants de la Gastronomia dels Bolets esteu d’enhorabona per que durant tot el mes d’octubre s’organitzen Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça.

En aquesta 21ena.edició un total d’onze Restaurants de l’Alta Ribagorça oferiran els seus Menús Especials dedicats a la cuina del Bolet.

Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

https://www.pirineuemocio.com/wp-content/uploads/2015/09/Jornades-gastronomiques-bolet-Cataluna-Alta-Ribagorça.pdf

Des de l’1 octubre i fins el 1 de Novembre Les Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça i són l’excusa perfecte per a gaudir d’una experiència gastronòmica única als Pirineus de LLeida alhora que us brinda l’ocasió de passar uns dies envoltats de Paisatge i Cultura.

Necessita Allotjament?

L’Agradaria Gaudir d’uns dies de Turisme amb Activitats en Família, en Grup, en Parella o en Solitari?

PIRINEU emoció posem a la seva disposició els viatges organitzats al Pirineu per a viure els territoris més autèntics del PrePirineu i Pirineu Català:

La nostra extensa i variada oferta de viatges organitzats al Pirineu Català son el fruit de més de 15 anys d’experiència al servei dels viatgers que desitgen viure la cultura, el patrimoni, la gastronomia, les poblacions més significatives i els paissatges més espectaculars dels Pirineus.

Viatges al Pirineu Català

Tot està a punt per que vostè visqui els Viatges als Pirineus amb Garantia d’Emoció.

 

, , , , ,