Hiking Europe

Hiking Europe Seminari Internacional

Hiking Europe Seminari Internacional

“Convertim rutes de senderisme en productes turístics d’èxit”

Hiking Europe

El proper 27 de setembre Pirineu Emoció participa com expert en Turisme de Senderime al seminari HIKING EUROPE de Barcelona on es podrà escoltar i debatre sobre tot el que es necessita per al desenvolupament de productes de turisme rural d’èxit, basats en rutes de senderisme. L’Agència Catalana de Turisme és qui organitza aquest seminari únic, d’un dia de durada, juntament amb els seus socis en el projecte HikingEurope, co-finançat pel programa COSME de la Unió Europea.
L’objectiu del seminari és debatre i intercanviar les millors pràctiques entre els experts i el públic per tal de trobar enfocaments prometedors en turisme de senderisme.

Temes principals del HIKING EUROPE

DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES: compartir bones i males pràctiques en el desenvolupament de productes en relació amb el senderisme i el turisme rural; la identificació de factors crucials d’èxit / fracàs; el reconeixement dels recursos clau per a l’èxit d’un producte; els preus i la competència.
COOPERACIÓ: Quins són els socis públics i privats que han de treballar en equip per a un exitós producte de turisme de senderisme / rural? Experiències des de dalt cap a baix o des de baix cap a dalt? Qui ha de realitzar les activitats clau per a tenir èxit? Cal estructurar / formalitzar la cooperació?
COMERCIALITZACIÓ / DISTRIBUCIÓ: Quins són els millors canals per informar el client sobre el producte? Quin és el canal per vendre’l? Online o offline? Viatge individual versus organitzat? Necessitat de paquets? El paper dels tour operadors? Què necessiten els tour operadors dels proveïdors en la destinació?
El seminari s’adreça a totes les persones interessades en el tema: les autoritats públiques, les organitzacions de gestió de destinacions, les empreses privades de turisme a les regions rurals, els operadors turístics, les ONG i els investigadors, etc.

Els experts que prendran part en cada debat seran una interessant barreja d’entesos de tota Europa formada pels socis del projecte HikingEurope (les regions de Catalunya, Emília-Romanya, Donegal, Dubrovnik-Neretva; Pirineu Emoció, Natura Amics Internacional, NIT Kiel, Universitat de Girona), i a més a més d’experts “externs” molt importants (per exemple el professor Xavier Font,  l’Oficina de Turisme Islandesa, Wanderhotels, el centre de la natura finlandesa de Haltia, tour operadors europeus de senderisme).

ASSISTÈNCIA AL SEMINARI HIKING EUROPE

Si voleu assitir al seminari Hiking Europe us podeu registrar aquí:https://es.surveymonkey.com/r/Hikingeurope , fins el 22 de setembre 2016.

DESCARREGAR PROGRAMA SEMINARI HIKING EUROPE, VERSIÓ ANGLÈS

Aquí: Hiking Europe Programa ENG

DESCARREGAR PROGRAMA SEMINARI HIKING EUROPE, VERSIÓ CATALÀ

Aquí: Hiking Europe Programa CAT

 

Us hi Esperem!
Motes Gràcies,

Núria Martí i Simó. Directora Pirineu Emoció.