El nostre equip

L’Equip Humà: Persones amb Emocions, Motivació i Responsabilitat

PIRINEU emoció es basa en un equip humà format per tècnics i experts en turisme que vetlla per atendre les necessitats dels clients amb l’emoció, motivació i responsabiltat necessàries per a donar sempre la millor atenció.

Els pilars de la nostra empresa són un seguit de valors compartits, que enforteixen la nostra visió, identifiquen el treball constant i esmerat de tot l’equip PIRINEU emoció i finalment són els que ens condueixen cap a la nostra missió.

Núria Martí

Núria Martí

Direcció PIRINEU emoció

“El turisme és el meu món… M’agrada envoltar-me de persones, però encara m’agrada més creure en elles.

Monserrat Sarriol

Monserrat Sarriol

Resp. Area Receptiu Pirineu Català i Administració

“Tenir clients, és com tenir convidats a casa, t’agrada que estiguin a gust i que s’ho passin bé.”

Carmen Navarro

Carmen Navarro

Responsable Oficina La Pobla de Segur. Turisme Internacional i Grups

“Gaudeixo especialment amb la possibilitat de convertir l’estada de cada client en una experiència agradable e irrepetible…”

 

Juntos formamos una organización completa, no dejando en ningún momento de intentar mejorar en cada uno de los aspectos de Pirineu emoció.

 

La nostra filosofia: Compromís, Excel·lència i visió de futur

El compromís

Treballar en equip, amb responsabilitat, mantenint presents els principis estratègics de l’empresa. Ens comprometem a actuar amb sensibilitat i sentit de la sostenibilitat, preservant l’autenticitat, el paisatge i incorporant el patrimoni, tant el físic com l’immaterial del destí, el sistema de producció d’experiències i emocions, i així poder configurar nous viatges i espais de descobriment, relacions i sensacions.

L’excel·lència

Millora continua. Eficiència. Eficàcia. Flexibilitat…

Segons Aristòtil: “Som el que fem dia a dia, de manera que l’excel•lència no es un acte, sinó un hàbit.”

La visió de futur

Estem convençuts que la segona revolució turística està associada al consum d’experiències i emocions.

Amb la nostra tasca volem garantir la preservació de l’entorn natural, cultural i social de les destinacions, com també la qualitat de l’experiència dels visitant.

 

Tenim el compromís de comercialitzar el turisme de manera que reflecteixi la integritat natural, cultural i social de la destinació, i que fomenti unes formes adequades de turisme.