Pirineu Emoció

PIRINEU emoció – Experts en Turisme Local (Emissor)

Si està pensat en organitzar una escapada i no sap per on començar, PIRINEU emoció t’ho posa fàcil oferint-te un servei basat en el coneixement dels recursos locals per orientar, assessorar i per dissenyar els millors itineraris i pressupostos possibles per a cada un de vosaltres.

  • Sortides individuals o per grups, assessorament i disseny de programes a mida: itineraris ajustats al tipus de client, combinant activitats esportives, culturals , gastronòmiques i d’oci. Programa ajustat al perfil del client compatible en temps i espai
  • Tot tipus d’allotjaments : Hotels, Cases de Pagès, Rural, Albergs i Càmpings.
  • Tot tipus de transports: Avió, Ferrocarril, Vaixell, Autocars de luxe, Vehicles tot terreny, Taxis, Lloguer de vehicles.
  • Activitats culturals i d’oci: Excursions, visites a Museus i Monuments d’interès, Entrades a espectacles ( musical, teatres… )
  • Activitats d’Aventura : Ràfting, canoes, barranquisme, senderisme, marxa nórdica
  • Activitats de neu : esquí, surf de neu, motos de neu, múixing
  • Activitats nàutiques: donuts, esquí nàutic

 Especialistes en excursions per grups

Com Agència de Turisme Emissor, i especialitzats en sortides en grup, escollim amb cura els llocs a visitar. Sempre van acompanyats per un guia que surt des de l’origen i que vetlla, en tot moment, per la seguretat i la bona marxa de l’escapada.

Els nostres guies són professionals del turisme amb molts anys d’experiència i grans coneixedors dels Pirineus. Som experts en el Pirineu català i dissenyem i organitzem a mida: escapades d’empresa, sortides de motivació, d’incentius….

Especialistes en viatges pel món

prineu-emocio-logo-premio-turismo-responsableCom Agència de Turisme Emissor, i especialitzats en viatges en grup, també organitzem viatges arreu del món i escollim amb cura els llocs a visitar.

PIRINEU emoció va ser guardonat en Els Premis de Turisme Responsable Catalunya 2013 amb la Menció Especial a Millor proveïdor de excursions responsables que s’atorga a un proveïdor d’excursions que educa i inspira als viatgers a través de l’enfocament responsable dels seus productes; inclou el coneixement dels problemes dels llocs visitats, i transmet com ser un viatger responsable.

Agraïm especialment la confiança que els nostres principals clients han dipositat en nosaltres des de fa anys: Transportistes, centres socials, associacions, firmes empresarials, escoles i instituts de batxillerat i clubs esportius.