Vall d’Aran

Escapades a la Vall d’Aran

PIRINEU emoció li dona l’oportunitat de viure el Turisme a Vall d’Aran, una vall atlàntica als Pirineus. L’orografia , amb valls penjats i abundants cims per sobre dels 2000 metres i neus eternes fan de la Vall d’Aran un lloc excepcional que ens mostra una gastronomia pròpia, amb la seva riquesa cultural i la seva singularitat per donar-nos una oferta turística d’alta qualitat.

Vall d'Aran Turisme

Emocions de Turisme sostenible a la Vall d’Aran

La comarca de la Val d’Aran té una superficie de 620 Km2, una població de gairebé 8.000 habitants i un total de 9 municipis amb diversos nuclis agregats. Envoltada de muntanyes de més de 3.000 metres d’altitud, es comunica amb el Pallars pel port de la Bonaigua i amb la Ribagorça pel túnel de Vielha. Els seus habitants parlen l’aranès, una variant de dialecte gascó, de la família de la llengua d’oc.

La Vall d’Aran està situat en un entorn natural on tot l’any pot gaudir totes les formes d’entreteniment ofert per les muntanyes de la vall.

Sota les principals normes europees de turisme sostenible, la Vall d’Aran posa a la nostra disposició una societat moderna i cosmopolita, que ha sabut conservar el seu passat, la seva cultura mil • lenària i el seu patrimoni natural, que fan de la Vall d’Aran una destinació turística de primer ordre.

Amb l’experiencia Emocions a la Vall d’Aran, el viatger viurà la riquesa Natural, Gastronòmica i Cultural de “La Val d’Aran” acompanyat d’un cuardern de viatge dissenyat per a descobrir i gaudir d’aquesta magnífica Vall del Pirineu.

La Vall d’Aran és una destinació ideal per a la pràctica del senderisme. Situat entre les dues rutes de senderisme de llarga distància transpirinenques, GR10 i GR11 , la xarxa de senderisme de la vall supera els 300 km. I ofereix rutes de diferent dificultat i per a tot tipus de visitants.

Properament preparem nous i atractius viatges organitzats a la Vall d’Aran on els viatgers podran viure la riquesa natural, gastronòmica i cultural, i sempre amb garantia d’Emoció.